• image06

    Καλώς ήρθατε στη CEILING TECH

    Υλικ και εφαρμογές των ελαστικών ψευδοροφών

  • image06

    Καλώς ήρθατε στη CEILING TECH

    Υλικ και εφαρμογές των ελαστικών ψευδοροφών

Follow us on

    

 

Καλώς  ήρθατε  στη CEILING TECH 


Υλικ και  εφαρμογές  των  ελαστικών  ψευδοροφών

 H CEILING TECH  έχοντας ως  διαχρονικό στόχο  την αναβάθμιση  του επιπέδου  των  υπηρεσιών της, ακολουθεί  τις  παγκόσμιες  εξελίξεις στον  τομέα των  ελαστικών μεμβράνων και μέσα από διεθνείς  συνεργασίες με  εταιρείες  που  εδρεύουν  σε  όλη  την  Ευρώπη έχοντας  εγγυημένες προδιαγραφές αυτού  του  υλικού, εξασφαλίζει  και διαθέτει  στους  πελάτες της  περισσότερες  από  300 χρωματικές αποχρώσεις.

 

Προϊόντα μας


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΤΩΜΕΝΗ ΟΡΟΦΗ

 

H τεχνολογία των ελαστικών οροφών εφευρέθηκε στην Ευρώπη το 1960 στην Γαλλία από την εταιρία BARRISOL σαν ένα εσωτερικό εξάρτημα . Το νόημα του προϊόντος είναι η χρήση μίας λεπτής πλαστικής  μεμβράνης τεντωμένης μέσα σε ένα σταθερό πλαίσιο περιμετρικά. Το σχήμα μίας τέτοιας εγκατάστασης καθορίζεται από ένα κρυμμένο προφίλ , ενώ η ομορφιά έρχεται μέσα από την ελαστική μεμβράνη , η οποία μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος, φινιρίσματος όπως ματ, γυαλιστερες, σατινέ ή και φωτοδιαπερατες . Αυτή η τεχνολογία είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τους αρχιτέκτονες, τους διακοσμητές εσωτερικών χώρων και τους κατασκευαστές και επιπλέον επεκτείνεται γρήγορα στην Ευρώπη.


Η εγκατάσταση της ελαστικης ψευδοροφης απλά περιλαμβάνει την τοποθέτηση μίας πολύ λεπτής, πολύ ανθεκτικής μεμβράνης η οποία εφαρμόζεται στα όρια ενός  πλαισίου, που θα την κρατήσει τεντωμένη στη θέση της. Οι ελαστικες μεμβρανες είναι φιλικές προς το περιβάλλον ,αποδοτικές σε θέματα ήχου, μη αλλεργικές, μη εύφλεκτες, αδιάβροχες, ανθεκτικές, δεν μαζεύουν σκόνη και είναι εύκολο να τις καθαρίσετε και να τις διατηρήσετε σε καλή κατάσταση. Συνεπώς   το υλικό μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα ή να μεταφερθεί ,χωρίς να αφήσει καμία φθορά. Οι ελαστικές μεμβράνες  μπορούν να παραχθούν σε οποιοδήποτε σχήμα όπως ορθογώνιο, οβάλ, μπορεί να είναι επίπεδες ή τριών διαστάσεων.   Οι μεμβράνες μας μπορεί να είναι διαφανείς ή αδιαφανείς και μπορεί επίσης να είναι πολυεπίπεδες ή να ενσωματώνουν διακοσμητικά φωτιστικά στοιχεία. Συχνά μία εκτυπωμένη εικόνα μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε αυτό το υλικό , σε ένα πάνελ τοίχου και σε μία κατασκευή 3D. Ένα ύφασμα με κρυφό φωτισμό μπορεί να δημιουργήσει την εξαιρετική εντύπωση μίας έναστρης νύχτας, ενός  αναγεννησιακού χρωματιστού γυαλιού παραθύρου ή ενός ηλιόλουστου ουρανού. Ένα πανό που χρησιμοποιεί αυτή τη μοναδική τεχνολογία δείχνει μοντέρνο και υψηλής τεχνολογίας και θα διατηρήσει τη φρέσκια και φανταχτερή εικόνα του για χρόνια. Οι ελαστικές ψευδοροφές μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού , από  κατοικίες μέχρι μεγάλα αθλητικά και ψυχαγωγικά κέντρα και δημόσια κτίρια. Οι κομμένες ή τελαρωμένες κατασκευές  και κουτιά χρησιμοποιούνται από τους μεγαλύτερους διακοσμητές εσωτερικών χώρων παγκοσμίως  για να δώσουν ένα διακριτικό ύφος σε διάφορα κτίρια, όπως τοίχους εκθέσεων , εμπορικές εκθέσεις και αίθουσες τέχνης .Είναι ένα υλικό που εμπνέει τους επαγγελματίες αλλά και τους ιδιοκτήτες των σπιτιών να δημιουργήσουν ελκυστικά και μοναδικά σχέδια κρύβοντας υπάρχοντες σωλήνες, υπηρεσιακά εξαρτήματα και εκτεθειμένες οροφές , προσθέτοντας παράλληλα διακοσμητικά στοιχεία.

Μία τέτοια σύγχρονη τεχνολογία θα βελτιώσει επίσης την ποιότητα του αέρα μέσα σε ένα δωμάτιο  συγκρατώντας τη σκόνη και τα βακτήρια που μαζεύονται με τα χρόνια σε ένα τοίχο, ένα χαρακτηριστικό το οποίο έχει κάνει τις ελαστικές ψευδοροφές ένα υλικό μεγάλης ζήτησης για διάφορες ιατρικές εγκαταστάσεις. Ένα άλλο πλεονέκτημα που έχει αυτό το υλικό είναι ότι βελτιώνει την ακουστική ενός δωματίου, γραφείου , μίας αίθουσας συναυλιών.


Oι ελαστικές μεμβράνες  PVC της Ceiling Tech εισήγαγαν αυτήν την τεχνολογία καθώς και βιομηχανοποιημένες ελαστικές ψευδοροφές αλλά και άλλα τεχνολογικά συσχετιζόμενα προϊόντα για να βελτιώσουν τα συστήματα της διακόσμησης εσωτερικών χώρων και να προσφέρουν εννοιολογικά νέα προϊόντα γα μία ποικιλία εφαρμογών στα ήδη υπάρχοντα ή σε νέα έργα.Το χαρακτηριστικό μας είναι η ικανότητα να παράγουμε ολοκληρωμένα προϊόντα    για το σπίτι , παρέχοντας έτσι από την αρχή μέχρι το τέλος στους πελάτες μας  έναν ευχάριστο χώρο για να ζουν. Το σέρβις μας είναι γρήγορο και εξαιρετικό . Δίνουμε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, το καλό γούστο και παρέχουμε μία επαγγελματική και εξειδικευμένη ομάδα τοποθέτησης, Για εμάς, οι επιλογές των πελατών είναι υψίστης σημασίας, παραδίδουμε σύγχρονα, παραδοσιακά ή βίντατζ στοιχεία για την εσωτερική διακόσμηση, αυστηρά σύμφωνα με το όραμα και τις προδιαγραφές σας.


Οι οροφές της Ceiling Tech μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν και να κάνουν πιο όμορφο οποιοδήποτε περιβάλλον, μεγάλο ή μικρό.Είτε επιθυμείτε να δικοσμήσετε το σπίτι σας , είτε να δημιουργήσετε μία κορυφαία επαγγελματική εμφάνιση για το γραφείο σας, ή ακόμα και να δημιουργήσετε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο περιβάλλον σας, οι ελαστικές ψευδοροφές είναι η λύση.  . Το συναρπαστικό μέρος του να έχετε ένα κομμάτι αυτής της καινοτόμου τεχνολογίας στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας είναι ότι οι φίλοι σας, οι καλεσμένοι σας ή οι συνάδελφοί σας δεν θα ξεχάσουν ποτέ ότι ήταν εκεί. Το προϊόν μας αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό ή προς αντικατάσταση μίας γυψοσανίδας ή πεσμένων πλακακιών της οροφής. Για ένα νέο κατασκευαστικό έργο, περιορίζει την ανάγκη για την κουραστική και δύσκολη τοποθέτηση μιας γυψοσανίδας. Κάνει τη διαδικασία πιο γρήγορη, πιο εύκολη πιο καθαρή και είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε το αποτέλεσμα.

 
 
 
 
 
 
 
Φαρμακείο

Φαρμακείο

Oροφη σε μπάνιο

Oροφη σε μπάνιο

ελαστικές οροφες ιατρείο

ελαστικές οροφες ιατρείο

εκθεσιακο περιπτερο

εκθεσιακο περιπτερο

Article5

Article5

Article6

Article6

Article7

Article7

Prev Next