• image06

    Καλώς ήρθατε στη CEILING TECH

    Υλικ και εφαρμογές των ελαστικών ψευδοροφών

  • image06

    Καλώς ήρθατε στη CEILING TECH

    Υλικ και εφαρμογές των ελαστικών ψευδοροφών

Follow us on

    

 

Καλώς  ήρθατε  στη CEILING TECH 


Υλικ και  εφαρμογές  των  ελαστικών  ψευδοροφών

 H CEILING TECH  έχοντας ως  διαχρονικό στόχο  την αναβάθμιση  του επιπέδου  των  υπηρεσιών της, ακολουθεί  τις  παγκόσμιες  εξελίξεις στον  τομέα των  ελαστικών μεμβράνων και μέσα από διεθνείς  συνεργασίες με  εταιρείες  που  εδρεύουν  σε  όλη  την  Ευρώπη έχοντας  εγγυημένες προδιαγραφές αυτού  του  υλικού, εξασφαλίζει  και διαθέτει  στους  πελάτες της  περισσότερες  από  300 χρωματικές αποχρώσεις.

 

Προϊόντα μας


 

Οι ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΟΡΟΦΕΣ από PVC φιλμ, κατασκευασμένες αποκλειστικά στην Ευρώπη (το μέγιστο πλάτος ανάμεσα στις ραφές  για τις ματ, σατινέ  και λακέ είναι 145 cmέως 295 cm.  Στη σειρά G-lineτο μέγιστο πλάτος είναι από 295 cmέως 555 cm).

Το πιο σημαντικό είναι ότι έχετε επιλογή! Διαλέγοντας ελαστική ψευδοροφή από την εταιρεία Ceiling Tech επιλέγετε ευρωπαϊκή ποιότητα,  δοκιμασμένη στο χρόνο.

Πρόκειται για άριστα προϊόντα: έχουν μοναδική εμφάνιση και εξαιρετική απόδοση. Όλα τα προϊόντα μας  ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Οι ενδείξεις αντοχής τους ξεπερνούν τα 25 χρόνια.

Ο επίσημος κατασκευαστής δίνει εγγύηση για 10 χρόνια!

 

 

        

  

Ματ οροφές

Οι ματ οροφές ταιριάζουν σχεδόν σε οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση. Αυτό είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για την κλασική εσωτερική διακόσμηση. Εφαρμόζει τέλεια και δίνει ένα διακριτικό αποτέλεσμα χωρίς γυαλάδες.

Οι ματ οροφές χρησιμοποιούνται κυρίως σε μεγάλες επιφάνειες, σε δωμάτια με καλό φωτισμό και συνδυάζονται ιδανικά με μια μεγάλη ποικιλία από διακοσμητικά στοιχεία, όπως κίονες καθώς και με έπιπλα αντίκες. Λόγω της σύστασής τους, οι ματ ψευδοροφές δεν γυαλίζουν καθόλου με αποτέλεσμα να θυμίζουν το παραδοσιακό άσπρισμα χωρίς όμως τις αδυναμίες αυτής της αρχαϊκής τεχνικής.

     

Γυαλιστερές  οροφές

Εάν εκτιμάτε την πρωτοτυπία στο σχεδιασμό, οι γυαλιστερές οροφές  είναι η επιλογή σας! Αυτή η υφή θυμίζει την ανάκλαση του φωτός στα φύλλα. Σε κάθε περίπτωση η αντανάκλαση της γυαλάδας είναι διαφορετική: όσο πιο σκοτεινά και κορεσμένα τα χρώματα, τόσο μεγαλύτερος ο αντικατοπτρισμός. Οι γυαλιστερές οροφές είναι τόσο εντυπωσιακές που πολύ συχνά τις επιλέγουν σεεστιατόρια, καφετέριες, εστιατόρια και εσωτερικές πισίνες.

Στα διαμερίσματα συνήθως χρησιμοποιούνται για να προσδώσουν στον εσωτερικό χώρο  φινέτσα αλλά και την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου. Αποτελεί σίγουρα μια πρωτότυπη λύση για το σπίτι, το διαμέρισμα ή το γραφείο σας.

 

Για περισσότερη ελευθερία και άνεση.

Ένας χαμηλοτάβανος χώρος πολλές φορές λειτουργεί αρνητικά στην ψυχολογία λόγω της αίσθησης ότι υπάρχει λιγότερη ελευθερία και άνεση. Είνια γνωστό ότι αυτά τα δύο είναι ζωτικής σημασίας στην περίπτωση που επιθυμείτε να δημιουργήσετε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο. η γυαλιστερή οροφή σας προσφερει ένα άνετο και αισθησιακο περιβάλλον λoγο της αντανάκλασης που προσφέρη  μέχρι  και 80 % σε σκούρα χρώματα … 

 

 

alt   alt

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η γκάμα των προϊόντων της Ceiling Tech  περιλαμβάνει και πρωτότυπα διακοσμητικά φωτιστικά, τα οποία είναι ιδανικά για να τα χρησιμοποιήσετε με τις γυαλιστερές ελαστικές οροφές. Το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό!

Οροφές σατινέ

Αν και συνήθως δεν αποτελούν την πρώτη επιλογή, οι σατινέ οροφές έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα υφή που δεν έχει καμία αντανακλαστική ιδιότητα. Χάρη στο  micro-relief που περιέχει, το σατινέ σχηματίζει με  την επίδραση του φωτός παιχνιδίσματα στην οροφή. Αυτές οι οροφές ταιριάζουν πολύ σε όλους σχεδόν τους χώρους του σπιτιού, από το μπάνιο και την κουζίνα μέχρι το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό.

 

Η εταιρεία Ceiling Tech  διαθέτει  μια διευρυμένη παλέτα χρωμάτων σε όλες τις υφές. Είναι σίγουρο ότι θα βρείτε την απόχρωση που ψάχνετε!

Φαρμακείο

Φαρμακείο

Oροφη σε μπάνιο

Oροφη σε μπάνιο

ελαστικές οροφες ιατρείο

ελαστικές οροφες ιατρείο

εκθεσιακο περιπτερο

εκθεσιακο περιπτερο

Article5

Article5

Article6

Article6

Article7

Article7

Prev Next