• image06

    Καλώς ήρθατε στη CEILING TECH

    Υλικ και εφαρμογές των ελαστικών ψευδοροφών

  • image06

    Καλώς ήρθατε στη CEILING TECH

    Υλικ και εφαρμογές των ελαστικών ψευδοροφών

Follow us on

    

 

Καλώς  ήρθατε  στη CEILING TECH 


Υλικ και  εφαρμογές  των  ελαστικών  ψευδοροφών

 H CEILING TECH  έχοντας ως  διαχρονικό στόχο  την αναβάθμιση  του επιπέδου  των  υπηρεσιών της, ακολουθεί  τις  παγκόσμιες  εξελίξεις στον  τομέα των  ελαστικών μεμβράνων και μέσα από διεθνείς  συνεργασίες με  εταιρείες  που  εδρεύουν  σε  όλη  την  Ευρώπη έχοντας  εγγυημένες προδιαγραφές αυτού  του  υλικού, εξασφαλίζει  και διαθέτει  στους  πελάτες της  περισσότερες  από  300 χρωματικές αποχρώσεις.

 

Προϊόντα μας


 

Φωτογραφικές εκτυπώσεις σε ελαστικές οροφές

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους για ελαστικές οροφές, σε όλους τους διαθέσιμους τύπους. Χρησιμοποιούμε Ιαπωνικούς εκτυπωτές έκτης γενιάς που μας επιτρέπουν να πετύχουμε την υψηλότερη φωτογραφική ποιότητα στις εικόνες με μια ανάλυση των 1440 dpi. Αυτή η δυνατότητα μας διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές μας.

 

Η εταιρεία μας  χρησιμοποιεί μόνο οικολογικά χρώματα και υλικά που είναι άοσμα, έχουν πιστοποίηση και καλύπτουν τα υψηλότερα περιβαλλοντικά κριτήρια.


alt alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν δεν μπορείτε να βρείτε στους καταλόγους μας τις εικόνες που θέλετε, σας προτείνουμε να τις αναζητήσετε στην γκαλερί της ιστοσελίδας www.shutterstock.com. Η χρήση της είναι πολύ εύκολη. Αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία, απλά ρωτήστε μας.

 

Εφαρμογή της εκτύπωσης μπορεί να γίνει  σχεδόν σε όλους του τύπους ελαστικών οροφών: σε ματ, σατινέ, γυαλιστερό, ημιδιαφανή και  μεταλλικό. Για την προστασία της αρχικής γκάμας των χρωμάτων, είναι προτιμότερο να διαλέξετε λευκή βάση οροφής.

 

Η χρήση ακριβών και υψηλής ποιότητας χρωμάτων αυξάνει την αντοχή και  βελτιώνει την εμφάνιση της οροφής. Το ύφασμα μπορεί να πλυθεί άφοβα χωρίς να καταστραφεί η εκτύπωση. Η εικόνα δεν ξεθωριάζει στον ήλιο και δεν αλλοιώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Η εγκατάσταση ψευδοροφών με εκτύπωση εικόνων είναι κατάλληλη ακόμα και σε χώρους με πρόβλημα υγρασίας. Το σκασμένο και ραγισμένο χρώμα του ταβανιού καλύπτεται πλήρως όταν τελειοποιηθεί η τοποθέτηση της ελαστικής οροφής.


alt alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η γκαλερί της εταιρείας συνεχώς ανανεώνεται κι ενημερώνεται με νέες εικόνες. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια συλλογή με περισσότερες από 5.000 εικόνες που μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε χώρο. Μπορείτε όμως αν το επιθυμείτε να μας προσκομίσετε τη φωτογραφία της επιλογής σας.

 

 

Οι ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΟΡΟΦΕΣ από PVC φιλμ, κατασκευασμένες αποκλειστικά στην Ευρώπη (το μέγιστο πλάτος ανάμεσα στις ραφές  για τις ματ, σατινέ  και λακέ είναι 145 cmέως 295 cm.  Στη σειρά G-lineτο μέγιστο πλάτος είναι από 295 cmέως 555 cm).

Το πιο σημαντικό είναι ότι έχετε επιλογή! Διαλέγοντας ελαστική ψευδοροφή από την εταιρεία Ceiling Tech επιλέγετε ευρωπαϊκή ποιότητα,  δοκιμασμένη στο χρόνο.

Πρόκειται για άριστα προϊόντα: έχουν μοναδική εμφάνιση και εξαιρετική απόδοση. Όλα τα προϊόντα μας  ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Οι ενδείξεις αντοχής τους ξεπερνούν τα 25 χρόνια.

Ο επίσημος κατασκευαστής δίνει εγγύηση για 10 χρόνια!

 

 

        

  

Ματ οροφές

Οι ματ οροφές ταιριάζουν σχεδόν σε οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση. Αυτό είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για την κλασική εσωτερική διακόσμηση. Εφαρμόζει τέλεια και δίνει ένα διακριτικό αποτέλεσμα χωρίς γυαλάδες.

Οι ματ οροφές χρησιμοποιούνται κυρίως σε μεγάλες επιφάνειες, σε δωμάτια με καλό φωτισμό και συνδυάζονται ιδανικά με μια μεγάλη ποικιλία από διακοσμητικά στοιχεία, όπως κίονες καθώς και με έπιπλα αντίκες. Λόγω της σύστασής τους, οι ματ ψευδοροφές δεν γυαλίζουν καθόλου με αποτέλεσμα να θυμίζουν το παραδοσιακό άσπρισμα χωρίς όμως τις αδυναμίες αυτής της αρχαϊκής τεχνικής.

     

Γυαλιστερές  οροφές

Εάν εκτιμάτε την πρωτοτυπία στο σχεδιασμό, οι γυαλιστερές οροφές  είναι η επιλογή σας! Αυτή η υφή θυμίζει την ανάκλαση του φωτός στα φύλλα. Σε κάθε περίπτωση η αντανάκλαση της γυαλάδας είναι διαφορετική: όσο πιο σκοτεινά και κορεσμένα τα χρώματα, τόσο μεγαλύτερος ο αντικατοπτρισμός. Οι γυαλιστερές οροφές είναι τόσο εντυπωσιακές που πολύ συχνά τις επιλέγουν σεεστιατόρια, καφετέριες, εστιατόρια και εσωτερικές πισίνες.

Στα διαμερίσματα συνήθως χρησιμοποιούνται για να προσδώσουν στον εσωτερικό χώρο  φινέτσα αλλά και την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου. Αποτελεί σίγουρα μια πρωτότυπη λύση για το σπίτι, το διαμέρισμα ή το γραφείο σας.

 

Για περισσότερη ελευθερία και άνεση.

Ένας χαμηλοτάβανος χώρος πολλές φορές λειτουργεί αρνητικά στην ψυχολογία λόγω της αίσθησης ότι υπάρχει λιγότερη ελευθερία και άνεση. Είνια γνωστό ότι αυτά τα δύο είναι ζωτικής σημασίας στην περίπτωση που επιθυμείτε να δημιουργήσετε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο. η γυαλιστερή οροφή σας προσφερει ένα άνετο και αισθησιακο περιβάλλον λoγο της αντανάκλασης που προσφέρη  μέχρι  και 80 % σε σκούρα χρώματα … 

 

 

alt   alt

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η γκάμα των προϊόντων της Ceiling Tech  περιλαμβάνει και πρωτότυπα διακοσμητικά φωτιστικά, τα οποία είναι ιδανικά για να τα χρησιμοποιήσετε με τις γυαλιστερές ελαστικές οροφές. Το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό!

Οροφές σατινέ

Αν και συνήθως δεν αποτελούν την πρώτη επιλογή, οι σατινέ οροφές έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα υφή που δεν έχει καμία αντανακλαστική ιδιότητα. Χάρη στο  micro-relief που περιέχει, το σατινέ σχηματίζει με  την επίδραση του φωτός παιχνιδίσματα στην οροφή. Αυτές οι οροφές ταιριάζουν πολύ σε όλους σχεδόν τους χώρους του σπιτιού, από το μπάνιο και την κουζίνα μέχρι το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό.

 

Η εταιρεία Ceiling Tech  διαθέτει  μια διευρυμένη παλέτα χρωμάτων σε όλες τις υφές. Είναι σίγουρο ότι θα βρείτε την απόχρωση που ψάχνετε!

 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ  ΦΩΤΙΣΜΟΣ 

Πρόκειται για μια ημιδιαφανής μεμβράνη, φωτιζόμενη από μια πηγή φωτός.

Λόγω της μοναδικής υφής, Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ  ΦΩΤΙΣΜΟΣ  έχει πολλές δυνατότητες φωτισμού.

Μπορεί το φως να διαχέεται απαλά και να δημιουργεί ατμόσφαιρα ή  να φωτίζετε ομοιόμορφο και έντονα.

ΟΙ δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Γενικά ο τεχνητός φωτισµός είναι απαραίτητος στη καθηµερινή µας ζωή όχι µόνο για πρακτικούς λόγους αλλά και επειδή επηρεάζει τον άνθρωπο ψυχολογικά και σωµατικά. Ανάλογα µε το χώρο και το σκοπό που χρησιµοποιείται ο φωτισµός διακρίνεται σε διάφορα είδη. Έτσι υπάρχει ο διακοσµητικός φωτισµός, ο φωτισµός εργασίας, ο φωτισµός για ξεκούραση, χαλάρωση και ηρεµία, ο φωτισµός για αποµόνωση, ο φωτισµός για κοινωνική συναναστροφή. Επίσης το είδος του φωτισµού µπορεί να επηρεάσει και να καθορίσει την διάθεση των ανθρώπων µε διάφορους τρόπους(είτε θετικά είτε αρνητικά). Υπάρχει φωτισµός που προκαλεί πονοκεφάλους, δυσφορίες, φωτισµός που προκαλεί ένταση, χαλάρωση µέχρι και φωτισµός ο οποίος χρησιµοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς ασθενειών. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους πρέπει να µπορούµε να καθορίζουµε εµείς το φωτισµό  όπως ακριβώς τον χρειαζόµαστε. 

 

altalt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο φωτισμός που τοποθετείται μέσα από τη μεμβράνη μπορεί να είναι:

1.     Λαμπτήρες φθορισμού Τ8

2.     Λαμπτήρες φθορισμού Τ5

3.     Φωτισμός  LED

 

 altorofes,οροφες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είναι επίσης δυνατό να πραγματοποιηθεί προβολή εικόνων και φωτογραφιών πάνω στη  μεμβράνη ώστε να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

 
Φαρμακείο

Φαρμακείο

Oροφη σε μπάνιο

Oροφη σε μπάνιο

ελαστικές οροφες ιατρείο

ελαστικές οροφες ιατρείο

εκθεσιακο περιπτερο

εκθεσιακο περιπτερο

Article5

Article5

Article6

Article6

Article7

Article7

Prev Next